نام کاربري : پسورد : يا عضويت | رمز عبور را فراموش کردم






تعداد بازديد 268
نويسنده پيام
pani آفلاين


ارسال‌ها : 128
عضويت: 20 /3 /1392
محل زندگي: تهران
مدال ها و افتخارات این کاربر : قرار داده نشده
تشکر شده : 86

کوماج گردویی


خمیر مایه را با آب و شکر عمل آورید. بقیه مواد خمیر به جز آرد را با هم مخلوط کرده و خمیر مایه عمل آمده را اضافه کنید.


مواد لازم:

خمیر مایه 6 قاشق غذاخوری

آب نصف پیمانه

شکر یک قاشق مرباخوری

شیر نصف پیمانه

روغن مایع یک چهارم پیمانه

نمک یک دوم قاشق مرباخوری

آرد به اندازه ای که خمیر به دست نچسبد تقریباً سه پیمانه



برای لا به لای خمیر:

روغن مایع یک چهارم پیمانه

گردوی نگینی خرد شده 100 گرم (یا بیشتر)



رومال نان:

زرده تخم مرغ یک عدد

کنجد مقداری



طرز تهیه:

* خمیر مایه را با آب و شکر عمل آورید. بقیه مواد خمیر به جز آرد را با هم مخلوط کرده و خمیر مایه عمل آمده را اضافه کنید.

* آرد را به تدریج افزوده و ورز دهید تا خمیر نرمی به دست آید.

* خمیر را روی سطح کار قرار داده و چسبندگی آن را با افزودن تدریجی آرد و ورز دادن بگیرید.

* خمیر را در ظرف مناسبی که چرب کرده‌اید قرار داده و یک دور خمیر را در کاسه بگردانید تا سطح خمیر چرب شود.

* روی خمیر را پوشانده و حدود یک ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود.

* بعد از خواباندن پف خمیر آن را به شش گلوله مساوی تقسیم کنید.

* یکی از گلوله ها را روی سطح آردپاشی شده به شکل دایره و تا حد امکان نازک و باز کنید.

* روی خمیر را با برس، روغن مایع مالیده و یک لایه گردو بپاشید.

* گلوله بعدی خمیر را نیز باز کرده و روی خمیر اولی قرار داده و مجدداً با برس چرب کرده و گردو بپاشید.

* این کار را تا تمام شدن تمام لایه ها انجام دهید.

* روی آخرین لایه فقط روغن مالیده و دیگر گردو نپاشید.



* وسط خمیرها را با دست سوراخ کرده و با پیچیدن آخرین لایه، خمیر را لوله کنید به طوری که یک حلقه‌ی رول شده به دست می‌آید.

* یک سمت این حلقه را بریده و آن را کمی نازک کنید.

* خمیر را به روی تابه گرد مناسبی که کاغذ روغنی انداخته‌اید منتقل کرده و دور خودش بپیچید.

روی تابه را به مدت بیست دقیقه دیگر پوشانده و بعد زرده تخم مرغ مالیده و
کنجد بپاشید و به مدت 30 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتی‌گراد
بپزید.



نکته

1- این دستور 200 گرم کربوهیدرات، 45 گرم پروتئین، 150 گرم چربی و 2330 کیلوکالری انرژی دارد.

2- این نان برای سرو در کار پنیر بسیار مناسب است.

3- از آنجایی که
لایه های این خمیر بسیار نازک باز می‌شود بهتر است برای سهولت کار و
استفاده نکردن از آرد مازاد، خمیرها را روی کاغذ روغنی که کمی آرد
پاشیده‌اید باز کنید.
امضاي کاربر : دلم درد می کند
انگار
خام بودند
خیال هایی که به خوردم داده بودی . . .
یکشنبه 26 خرداد 1392 - 20:40 نقل قول اين ارسال در پاسخ گزارش اين ارسال به يک مدير
1 نفر اين پست رو پسنديد queen -


ارسال‌ها : 364
عضويت: 21 /3 /1392
محل زندگي: کردسـ ــ ــتاלּ
سن: 18
مدال ها و افتخارات این کاربر : قرار داده نشده
تشکرها : 57
تشکر شده : 255

کوماج گردویی
امضاي کاربر :
فــقط لطفــا\" قلبمــــــ را ندزدیـــد


منـــــــ عاشقـــــ نمیشومــــــــــ


حتیــــــ بهـ قیمتـــــ پوسیدنـــــــ !
یکشنبه 26 خرداد 1392 - 20:44 نقل قول اين ارسال در پاسخ گزارش اين ارسال به يک مدير
ويرايش حذف
1 نفر اين پست رو پسنديد : queen -


براي نمايش پاسخ جديد نيازي به رفرش صفحه نيست روي تازه سازي پاسخ ها کليک کنيد !



برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.


پرش به انجمن :
> 98 شارژ
تبليغات تبليغات